Kennismaking

Kennismaking

Acturaad, opgericht in 2001, is een actuarieel- en pensioenadviesbureau dat zich vooral richt op:

  • Ondersteuning van accountants en belastingadviseurs bij van het maken van actuariële pensioenberekeningen, het begeleiden van pensioenvraagstukken op fiscaal-juridisch gebied en het verzorgen en vergelijken van pensioenoffertes;
  • Individuele pensioenadvisering voor het hoger management, de DGA en de zelfstandig ondernemer / beroepsbeoefenaar;
  • Het adviseren in en begeleiden van expirerende lijfrente- en pensioenpolissen. Het verzorgen van de inkoop met de scherpste prijsstelling bij banken en verzekeraars.
  • Financiële planning en pensioenplanning in de zakelijke markt;
  • Collectief pensioen in de werkgever – werknemer sfeer.
  • Ondersteuning van het intermediair, dat de specialistische kennis kan inhuren;
  • Specifiek pensioenadvies voor cliënten van advocaten, vermogensbeheerders en financiële planners.

Acturaad is geen doorsnee assurantietussenpersoon…
maar werkt op basis van een declaratie voor de gemaakte adviesuren.

Acturaad is wel werkzaam als pensioenintermediair…
Dat betekent dat desgewenst voor alle soorten van pensioenregelingen, lijfrenteverzekering -en, lijfrente­bankspaarregelingen en risico-afdekking er voor de klant scherp kan worden ingekocht.

Kennismaking

Kennismaking

Wij stellen de partners van Acturaad graag even aan u voor:

Gerard van der Wel
Is 20 jaar werkzaam geweest bij Nationale-Nederlanden op het Fiscaal-Juridisch Adviesbureau, waarvan de laatste jaren leidinggevend, daarna 12 jaar bij de Beijer Adviesgroep als adjunct-directeur leven. Vanaf 2001 werkzaam voor Acturaad. Is actuarieel rekenaar, afgestudeerd pensioenadviseur en Master Financial Planning. Aandachtsgebieden: klankbord accountants en belastingadviseurs, financiële planning en pensioenplanning, actuariële en fiscale berekeningen, pensioenoptimalisatie, complexe pensioendossiers.

Pieter van Deudekom
Is gestart als assistent-accountant bij P&H, vervolgens 12 jaar inspecteur Nationale-Nederlanden en daarna 9 jaar senior pensioenadviseur bij de Beijer Adviesgroep. Vanaf 2001 werkzaam voor Acturaad. Afgestudeerd Financial Planner en afgestudeerd pensioenadviseur. Gespecialiseerd in: individuele pensioenregelingen, DGA, zelfstandig ondernemer, gouden handdrukken, financiële planning vermogende particulier, en collectief pensioen.

Tatjana Heus
Tatjana Heus heeft, na haar HBO-opleiding, de studie voor actuarieel rekenaar gedaan. Zij heeft een ruime ervaring in de pensioen- en levenbranche: gestart bij een verzekeraar, daarna tien jaar gewerkt bij de Beijer Adviesgroep en vervolgens zes jaar bij Teer Muller Assurantiën. Vanaf 2007 werkzaam voor Acturaad. Naast de actuariële werkzaamheden, heeft ze zich vooral bekwaamd in het vervaardigen van pensioenoffertes en beheerde zij een grote pensioen- en levenportefeuille.

Pieter van Deudekom
Pvdeudekom@acturaad.nl
020 - 555 0067
06 - 2020 9407
Tatjana Heus
Theus@acturaad.nl
020 - 555 0068
Gerard van der Wel
Gvdwel@acturaad.nl
020 - 555 0069
06 - 2150 3253
Acturaad partners in pensioenadvies © 2024